شماره های تماس: 09129176171 ، 33131000-021

درباره ما

  • 1,556 بازدید
  • 0 دیدگاه

آشپزخانه صنعتی یک محیط مهم برای تهیه غذا است که لازم است در آن بهداشت و ایمنی به خوبی رعایت شود. یکی از موارد مهم در رابطه با آشپزخانه صنعتی تهیه تجهیزات برای آن است. استفاده از جنس استیل برای تجهیزات آشپزخانه صنعتی موجب می شود که تمیز کردن و نگهداری از وسایل به خوبی انجام شود. پیش از تهیه تجهیزات برای آشپزخانه صنعتی لازم است که نوع کاربری آشپزخانه تعیین شود. برخی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی برای همه آشپزخانه ها کاربرد دارند و برخی دیگر فقط در رستوران ها یا فقط در فست فودی ها استفاده می شوند. از طریق شرکت ما می توانید وسایل لازم برای آشپزخانه صنعتی خود را تهیه کنید.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

در همه آشپزخانه های حرفه ای لازم است که مواردی مانند بهداشت و ایمنی در محیط کار رعایت شود. همچنین همه آشپزخانه های صنعتی این توقع را دارند که وسایلی که از آنها استفاده می کنند در مدت زمان کوتاهی تمیز شوند تا بتوانند دوباره از آنها استفاده نمایند. از دیگر دغدغه هایی که در آشپزخانه های صنعتی وجود دارد این است که در نگهداری و انبار کردن مواد غذایی مزه و سلامتی این مواد حفظ شود و مواد غذایی به راحتی و آسانی در دسترس قرار گیرند. از طریق طراحی درست و با استفاده از فناوری های جدید به راحتی می توان این موارد را در محیط یک آشپزخانه صنعتی فراهم کرد. از جمله تجهیزات آشپزخانه صنعتی که لازم است فراهم شوند می توان به تجهیزات مربوط به پخت، آماده سازی، سرو غذا، خنک کننده های انبار و تجهیزات مربوط به شست و شو اشاره کرد.

همه ما هنگام تصور کردن یک آشپزخانه آنچه که به ذهنمان می رسد، تصویری مانند آشپزخانه منزلمان است. در هر آشپزخانه اجاق گاز، یخچال و فریزر، سینک ظرفشویی، کابینت و … وجود دارد. پس درمورد آشپزخانه های صنعتی هم این گونه است و این موارد به ذهن ما می رسند. همچنین ممکن است با تصور آشپزخانه صنعتی یک محیط بزرگ تر از آشپزخانه معمولی به ذهن ما برسد. ولی لازم به ذکر است که در آشپزخانه صنعتی امکانات و موارد مختلف دیگری وجود دارد.

پس اگر شما نیز می خواهید یک آشپزخانه صنعتی را راه اندازی کنید، لازم است که در این زمینه دارای اطلاعات تخصصی باشید. تا بدانید چه تجهیزاتی را باید خریداری یا اجاره نمایید و برای این کار چه امکاناتی نیاز دارید. در اینجا به بررسی امکانات مورد نیاز با توجه به نوع آشپزخانه صنعتی می پردازیم.

تهیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی

هنگامی که می خواهید تجهیزات آشپزخانه صنعتی را خریداری کنید باید پیش از هر کاری نوع کاربری را که آشپزخانه دارد، معلوم کنید. به عنوان مثال در صورتی که می خواهید در آشپزخانه خود غذای سنتی بپزید، باید تجهیزاتی که تهیه می کنید متناسب با رستوران باشد. همچنین در صورتی که قصد دارید غذاهای فست فودی در آشپزخانه خود طبخ کنید، باید تجهیزات لازم برای غذاهای فست فودی را خریداری کنید. لازم به ذکر است که برخی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی برای همه غذاها مشترک بوده و از جمله آنها می توان تجهیزات برودتی و تجهیزات مربوط به شست و شو را نام برد. به طور کلی انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی عبارتند از میز کار استیل، کباب پز صنعتی ، باربیکیو، یخچال ویترینی، تنور نانوایی استیل،  اجاق گاز صنعتی، فر ساندویچی – کانتر گرم، کانتر سرد، تجهیزاتی که مربوط به سرو غذا هستند، تجهیزات انبار، تجهیزات لازم برای نظافت، تجهیزات لازم برای رستوران، خط سلف سرویس و … هم از دیگر تجهیزات هستند.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی رستوران

آشپزخانه رستوران از جمله آشپزخانه های صنعتی محسوب می شود که لازم است دارای تجهیزات ویژه ای باشد. از امکانات مهم برای آشپزخانه صنعتی رستوران می توان کانتر گرم را نام برد که گرم نگه داشتن غذاها به کمک آن انجام می شود. اجاق گاز فردار صنعتی، کباب پز صنعتی، چرخ گوشت صنعتی، دیگچه، قابلمه، ترولی حمل دیگ، کانتر قاشق و چنگال، ظروف آشپزخانه سنتی، تنور نان صنعتی، جا سیخی، دیگ بخار پز، اجاق پلوپز، دم کن برنج، فر دیزی پز، نرده آبرو استیل و … از تجهیزات آشپزخانه صنعتی رستوران هستند که کاربرد بسیار زیادی در آشپزخانه رستوران خواهند داشت.

برای آشپزخانه های صنعتی کدام تجهیزات ضروری هستند؟

در کنار تجهیزاتی که برای آشپزخانه های فست فودی و رستوران به آنها اشاره کرد و دارای کاربرد هستند، برخی از تجهیزات برای همه آشپزخانه صنعتی ضروری هستند و جنبه عام دارند. از جمله این تجهیزات ضروری می توان مواردی مانند سینک صنعتی، انواع یخچال های صنعتی و ویترینی، آبچکان وان شست و شوی استیل، خط سلف سرویس، دستگاه یخ ساز صنعتی، هود صنعتی، میز کار استیل و دستگاه سبزی خردکن را نام برد. از یخچال های ویترینی برای نگهداری نوشیدنی ها، سالادها و لبنیات استفاده می شود. یخچال های صنعتی نیز جهت نگهداری فراورده های غذایی که برای پخت و پز لازم هستند و گوشت به کار می روند. این نوع یخچال ها دارای توان بالایی هستند.

نکات مهم برای خرید تجهیزات صنعتی

هنگام خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی باید نکات مختلفی در نظر گرفته شوند، از جمله این نکات می توان توجه به جنس تجه را عنوان کرد. چون استفاده از وسایل دارای کاربری بالایی بوده پس باید از وسایلی استفاده شود که دارای جنس خوبی باشد. در این مورد استفاده از جنس استیل توصیه می شود. زیرا تمیز کردن جنس استیل به راحتی صورت می گیرد و هم دارای فرسایش کمتری است. از دیگر نکاتی که باید به آن توجه شود، تعمیر و نگهداری این تجهیزات است. چون این تجهیزات به صورت صنعتی هستند پس دارای مکانیزم پیچیده تری بوده و تمیز کردن آنها مشکل خواهد بود. پس لازم است که اقدامات نگهداری و تمیز کردن تجهیزات آشپزخانه صنعتی را طبق اصول انجام داد.

انواع تجهیزات صنعتی در این شرکت

در این شرکت انواع وسایل مربوط به تجهیزات آشپزخانه صنعتی تولید و ارسال آنها به تمامی نقاط ایران صورت می گیرد. همچنین تجهیزات آشپزخانه صنعتی که در شرکت ما تولید می شود به کشورهای حاشیه خلیج فارس، تاجیکستان، کویت، عراق، قطر، افغانستان، ازبکستان و عمان صادرات می شوند. این تجهیزات دارای گارانتی معتبر بوده و از خدمات پس از فروش برخوردار هستند. از جمله تجهیزات آشپزخانه صنعتی که در شرکت ما تولید می شود، مواردی مانند کباب پز صنعتی، باربیکیو، میز کار استیل، تنور نانوایی استیل، فر ساندویچی، کانتر گرم و کانتر سرد، اجاق گاز صنعتی و یخچال ویترینی را می توان نام برد.